Hos DanFiber er vi specialister i genanvendelse af papir og pap. Vi er et miljøbevidst foretagende, der varetager al administration og kontakt til virksomheder, der ønsker at finde en aftager til deres papir i Sjælland, Jylland og Fyn.

Bruger din virksomhed en masse papir, som aldrig bliver brugt igen, kan vi sørge for, at du får en rigtig god pris for det. Det kan være alt fra aviser, pap og papir, som vi kan hjælpe dig af med ved at finde en køber, der står og mangler det. Du skal ikke selv foretage dig noget, men blot få en pris for dine papirer, som bliver til genanvendelse af papir hos andre. Se her hvilke typer returpapir vi tager imod.

Effektiv og miljøbevidst genanvendelse af papir

Hvorfor smide papir ud, når der er nogen, der gerne vil købe det af dig? Vi har indgået en masse samarbejdsaftaler med virksomheder, som har interesse i genanvendelse af papir. Vi tager os ikke selv af indsamling og produktion, men vi fungerer som kontaktskaber til tredjeparten, der kan bruge dit gamle papir.

Når du sælger papir til os, fungerer det sådan, at vi betaler en pr​is for det og sørger for, at der er nogen, der kommer og henter det hos dig.

Sådan kan du indgå en fast aftale om genanvendelse af papir og blive honoreret for det – uden at røre en finger. Samtidig er du med til at gøre en god gerning, der kommer både dig og miljøet til gode.

Lad os om alt det administrative

Når det kommer til genanvendelse af papir, er vi en frontrunner, der gerne ser, at naturens ressourcer ikke går til spilde. Du kan derfor lade os klare alt det administrative samt kvalitetsrådgivning, reklamationsbehandling, fragtaftaler og indhentning af tilbud.

Kontakt os ganske uforpligtende for at høre mere om dine muligheder på telefon 39 53 53 00 eller skriv til e-mail danfiber@danfiber.dk.​